Képek

Gyerekszáj! Ez kell neked: röhögni egy igazán felszabadítót. Lazíts és nevesd végig az alábbi vicces gyermeki mondatokat! :)
Gyerekkorunkban valószínűleg egyikünknek sem tűntek fel az alábbi dolgok, vagy ha mégis feltűnt volna bárkinek, azt mondtuk volna rá élből, hogy "ez csak mese"... és tényleg, nem kell annyira komolyan venni, de felnőttként azért már elgondolkodtatóak az alábbi képek!
Valaki képes volt egy cápajelmezben felszállni a buszra, mások egy hollóval vagy egy edénnyel a fejükön utaztak. Zseniális összeállítás következik!
Vannak olyan képek, amelyekhez nem szükséges magyarázatot fűzni, mivel ezer szónál is többet mondanak. Ebben az összeállításunkban is mutatni fogunk néhány olyan képet, amelyek sok mindent el fognak árulni az Egyesült Államok volt és jelenlegi elnökéről.
Az alábbi fotók segítségével kicsit szemügyre vehetjük a kedvenc életrajzi drámáink mögött megbúvó valódi személyeket. Te ismered őket?
Az izraeli művész, Yehuda Adi Devir egy teljesen átlagos ember, aki képregény-rajzolással keresi kenyerét. Amióta azonban feleségül vette élete szerelmét, gyökeresen megváltozott az élete.
Irigykedsz az egykori általános iskolai osztálytársad sikeres életére? Könnyes szemmel nézed, ahogy az Instagramos sztárok habzsolják az életet? Nem kéne. Legalábbis nem minden esetben, ugyanis ne feledkezz meg róla, hogy a közösségi oldalakon nem minden az, aminek látszik.
A fényképészet furcsa egy művészeti ág tud lenni. Bármennyire is törjük magunkat a tökéletes fotó elkészítésén, annak megteremtésén, a legjobb fényképeket sokszor a teljesen kiszámíthatatlan véletlenek szülik. Épp úgy, mint az alábbi elképesztő fotók esetében, melyekben csak az az egy a közös, hogy egyikhez sem volt már szükség utólagos Photoshoppolásra...
A macskás képek uralma nagyjából egy idős az internettel, ám ha Te azon kivételes emberek közé tartozol, akik valamilyen oknál fogva még sosem botlottak bele egy röhejes, könnyfakasztó macskás képbe sem a neten, akkor jó hírünk van: most bepótolhatod a lemaradásodat.
Dominique, a 11 éves Amelia és a 4 éves Penny édesanyja csak a véletlennek köszönheti, hogy fényképeivel a közösségi média kedvencévé vált. Képei attól különlegesek, hogy mindhárman ugyanolyan ruhát viselnek. Ez az ötlet egy véletlen helyzetből született: egyik reggel Dominique ugyanolyan csíkos felsőt adott Pennyre, mint amilyet ő maga is viselt.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Képek csatornájára