Képek

A Földön található óceánok mélysége emberi fejjel szinte felfoghatatlan, sokkal mélyebb, mint azt el tudnánk képzelni. Sokmillió év tektonikus mozgásának köszönhetjük azt, hogy óceánjaink feneke ma olyan, amilyen. De milyen mély is pontosan a bolygónk felszínének 71%-át beborító víz és mi is található benne pontosan? Merüljünk alá, és fedezzük fel együtt…
A galambnál már végünk volt, neked melyik a kedvenced?
Antoni Gaudí által tervezett Casa Milà (vagy más néven La Pedrera) egyike a világ leglátogatottabb épületeinek, ami szürrealista dizájnjáról híres. Ez az épület annyira egyedi, hogy az UNESCO Világörökséggé nyilvánította. A ház igazi remekmű, és pontosan ez volt az amiből Laura Jane Clark ihletet merített. A lány olyan dolgot csinált, amitől mindenkinek elállt a lélegzete.
Gyerekszáj! Ez kell neked: röhögni egy igazán felszabadítót. Lazíts és nevesd végig az alábbi vicces gyermeki mondatokat! :)
Gyerekkorunkban valószínűleg egyikünknek sem tűntek fel az alábbi dolgok, vagy ha mégis feltűnt volna bárkinek, azt mondtuk volna rá élből, hogy "ez csak mese"... és tényleg, nem kell annyira komolyan venni, de felnőttként azért már elgondolkodtatóak az alábbi képek!
Valaki képes volt egy cápajelmezben felszállni a buszra, mások egy hollóval vagy egy edénnyel a fejükön utaztak. Zseniális összeállítás következik!
Vannak olyan képek, amelyekhez nem szükséges magyarázatot fűzni, mivel ezer szónál is többet mondanak. Ebben az összeállításunkban is mutatni fogunk néhány olyan képet, amelyek sok mindent el fognak árulni az Egyesült Államok volt és jelenlegi elnökéről.
Az alábbi fotók segítségével kicsit szemügyre vehetjük a kedvenc életrajzi drámáink mögött megbúvó valódi személyeket. Te ismered őket?
Az izraeli művész, Yehuda Adi Devir egy teljesen átlagos ember, aki képregény-rajzolással keresi kenyerét. Amióta azonban feleségül vette élete szerelmét, gyökeresen megváltozott az élete.
Irigykedsz az egykori általános iskolai osztálytársad sikeres életére? Könnyes szemmel nézed, ahogy az Instagramos sztárok habzsolják az életet? Nem kéne. Legalábbis nem minden esetben, ugyanis ne feledkezz meg róla, hogy a közösségi oldalakon nem minden az, aminek látszik.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Képek csatornájára