Képek

Ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét – tartja a mondás, azonban előfordul, hogy az élet romlott citromot ad nekünk, amivel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Így voltak ezzel cikkünk hősei is, akik olyan kilátástalan helyzetben találták magukat, hogy jobb híján csak csóválták a fejüket és elfogadták a tényt, hogy ezúttal ők húzták a rövidebbet.
Bár olyan világban élünk, ahol minden információt egy kattintással elérhetünk, azonban a könyvek ereje mégis hatalmas még napjainkban is, attól függetlenül, hogy egyre kevesebben olvasnak. Felgyorsult világunkban jó néha megállni egy pillanatra és a gyors görgetések és kattok helyett belemerülni a könyvek nyújtotta képzeletbeli világba.
Előbb is kitalálhatták volna a táskatartó széktámlát, a lábbal irányítható liftet, a családi piknikasztalt, vagy a kutya-ivókutat.
Facebookon kevés olyan dologgal tudunk találkozni, ami még meg tud lepni vagy komolyabb reakciót kiváltani bennünk. Egyet kivéve: az emberi hülyeséget. Az ember persze próbál átnézni ezek felett, de legyünk őszinték: nem könnyű, mivel az emberi hülyeség valamilyen csoda folytán évről-évre egyre nagyobb méreteket ölt.
Az egész sztori ott kezdődik, hogy egy srác lerobbant egy motorral Vietnámban, és mivel nem beszélte a nyelvet, még az is gondot okozott neki, hogy megértesse a helyiekkel, mi a baj.
A francia színészlegenda egyetlen lánya különleges és gyönyörű nővé cseperedett.
Bármennyire is igyekszünk apait-anyait beleadni a munkánkba, olykor azért mindannyian követünk el hibát munka közben. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen még a legjobbak is bénázhatnak néha.
Az ember a mindennapos dolgai során rengeteg feladattal kell, hogy szembenézzen. Vannak köztük egészen apró dolgok, amik már nagyon megszokottá tudnak válni nap, mint nap. Ezekkel általában nincs is semmi probléma, csak egyszerűen megcsinálja őket az illető és már megy is tovább.
A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség a lakásunkban, de sokszor problémát jelent egy kicsi fürdőszoba berendezése. Egy kis képzelőerő, néhány jó ötlet és meg tudjuk oldani ezt a feladatot. A rendelésre készült bútorok nagy segítségünkre lehetnek, a mosdókagyló alatti részt praktikusan ki tudjuk használni.
A gyerekek képzelőerejénél kevés határtalanabb dolog létezik a világon. Gyerekként pedig természetes, hogya fejben elképzelt dolgokat szívesen meg is rajzolják. Sajnos ma már a gyerekek a TV-ből, vagy rajzfilmekből olyan sok kész képi világot kapnak, hogy a saját kreativitásuk elsikkad ezáltal.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Képek csatornájára