Képek

A futónövényeket és a cserepes virágokat gyakran használják kertek és házak díszítésére.
Soha nem tudtam igazán haragudni a kutyámra. Nem számít milyen rosszaságba keveredett, csak egy gyors szidásra volt időm, mielőtt bevetette azt az ártatlan nézését.
Majd, ha felnősz, Te is meg fogod érteni – egy mondat, amit mindannyian hallottunk a szüleink szájából annak idején. Időközben felnőttünk és rájöttünk, hogy mindenben igazuk volt: az élet felnőttként tényleg nem olyan egyszerű, mint ahogy azt gyerek fejjel gondolja az ember. Különösen akkor, ha egy tetoválás és házfelújítás vagy egy Xbox és egy porszívó között kell választanunk.
Az internet tele van olyan emberekkel, akik csak az okokat keresik, hogy valamibe beleköthessenek. Legyen szó romantikus utazásról, kedveskedő meglepetésről vagy akár csak egy celebfotóról – az internet leglelkesebb trolljainak tényleg semmi sem szent, és azonnal ott teremnek, hogy a legapróbb hibákat kiszúrva, garantáltan mindenkinek felhívják rájuk a figyelmét.
A világ tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb dolgokkal. Számos apró csodát észre sem veszünk. Érdemes néha megállni és megélni ezeket a csodákat. Legyen szó állatról, vagy növényről. A körülöttünk lévő környezet annyira változatos, hogy egy élet is kevés lenne felfedezni. Mi most összegyűjtöttük a két végletet, amin mi is ledöbbentünk:
Amikor az állatokat teremtették, a szeretettel nem spóroltak és a lehető legtöbbet kapták ezek a csodálatos lények. Azóta pedig eláraszt bennünket az állatok korlátlan szeretete, miután megnéztük a fotókat az összeállításból, és szeretnénk ezt az érzést átadni neked is.
2007-ben Angelo-t sclerosis multiplex-szel diagnosztizálták. Elkezdett gondolkodni azon, hogy mihez fog kezdeni az életével.
Ezelőtt 10-15 évvel nem gondoltuk volna, hogy a a technológia mennyit változik. Szinte mindennap jönnek ki új találmányok, amik megkönnyítik a mindennapjainkat. Ezeket az ötleteket néha nehéz überelni, annyira eltalálják. Folyamatosan változó világunkhoz a tárgyaknak alkalmazkodni kell hozzánk. Néha azonban nem mindig egyszerű ezeket az új dolgokat megszokni, használatukat megtanulni.
Sok mindent elmond azokról, akik életüket a gyógyításnak szentelik.
Egy állat örökbefogadása rendkívül felelősségteljes döntés. Ez megváltoztatja mindkettőtök életét. Egy Bird Born nevű orosz művész képregény formájában meséli el, miként élték meg egy kutya örökbefogadásának eseményét.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Képek csatornájára