Milliókat keres egy 24 éves lány azzal, hogy idegeneket ölelget és simogat. Nem, nem úgy…

A 24 éves Cecelia Baez azzal keresi a kenyerét Philadelphiában, hogy vadidegen embereket ölelget és simogat 1 órán keresztül.

Félreértés ne essék, semmi több nem történik! Csakis összebújás és beszélgetés. Cecelia mindenféléről szokott beszélgetni a klienseivel, elkezdve az új hobbi megtalálásánál egészen a randizási tippekig.

Cecelia mindössze 15 órát dolgozik egy héten, amivel megkeres évente közel 44 ezer fontot (kb. 16 millió forintot), az óradíja 60 font (kb. 20 ezer forint).

Cecelia szerint a mai társadalomban az emberek nem érintkeznek egymással eleget, pedig nagyon is szükségük lenne rá, ezért is gondolja, hogy a szakmája hiánypótló. Ő maga a való életben egy igen félénk lány, így a foglalkozások rá is terápiás jelleggel hatnak. Az alkalmak során mindkét fél lenyugszik, teljesen megtisztul.

Ceceliának egy barátja ajánlotta a munkát, mert neki nagyon jó élmény volt részt venni egy ilyen alkalmon, és a cég, ahol igénybe vette a szolgáltatást, éppen keresett új ölelgető embereket. Cecelia boldog, hogy a szülei is támogatják karrierjét. Állítása szerint mindig is szeretett eltérni attól, amit az emberek normálisnak gondolnak, és ez a gondolkodásmód átragadt a szüleire is. Cecelia egyébként pultosként is dolgozik.

loading...
loading...