Szövegek

A zuhanyfülkére rászáradt vízcseppeket, vízköves foltokat egyáltalán nem könnyű eltávolítani, főleg ha azok az apró minták közé is befészkelik magukat.
Az Egyesült Államokban élő 88 éves hölggyel Helen Reynoldssal olyan dolog történt, amit egyetlen nőnek sem lenne szabad átélnie. Majdnem a saját otthonában Pennsylvaniában erőszakolta őt meg egy férfi. Sikerült azonban a támadást elhárítani és csak három szót használt ehhez.
Kinek van elsőbbsége az alábbi ábrán látható körforgalomban? A rendőrök szerint ez az egyik legkényesebb helyzet, amivel egy autóvezető találkozhat…
Időtlen kérdés: hol kezdődik az iskolák felelőssége és hol végződik? Miért fontos ez? Hiszen sok dolgot a szülőktől kell(ene) megtanulni a gyerekeknek, minden másra pedig ott vannak az erre szakosodott tanárok, de sajnos sok szülő nincs tisztában sem az iskola, sem a saját felelősségével ilyen téren.
Egy fiatal édesanya, Vivienne Wardrop bevásárolni indult, és magával vitte a kisfiát, Logant is. Hamar bevásároltak, szerencsére a gyerek is jól tűrte, amikor azonban hazaértek, akkor látta az anya, hogy Logan kissé furán viselkedik.
4 éve tartott a kapcsolat, amikor összeköltöztek. Hamar kiderült, hogy a férfi barátnője nem bírja elviselni a barátja kutyáját, Mollyt. Ezért választás elé állította a férfit: ő megy, vagy a kutya. A férfi töprengett, majd ezt a hirdetést adta fel:
Kevés ember van, aki ne szeretné a tél egyik legfinomabb eledelét, a kocsonyát. Nemrég azonban az is kiderült róla, hogy nem csak finom, de ez az egyik legegészségesebb elkészítési formája a húsnak.
Átlag fölötti az IQ-d, ha megtalálod a képen rejtőzködő hölgyet!
Egy őszinte nő nem kertel, nem titkolózik, hanem kimondja, amit gondol. Ezzel sok férfi nem tud mit kezdeni. Hogy mégis miért, íme 10 ok.
Azoknak, akiknek zöld a szemük, nagyon különleges és varázslatos emberek. A lakosság mindössze 2 százalékánál figyelhető meg ez a szemszín.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Szövegek csatornájára