Szövegek

Az öreg székely utazik a vonaton, a kalapja mellé tűzve egy jegy. Jön a kalauz:
A 86 éves May Ashworth arra volt kíváncsi, hogy milyen évet rejt az MCMXCVIII római szám. Mint egy modern nagymama, természetesen a Google-n keresett, de nem akármilyen módon. A keresőmezőbe ugyanis nemcsak a szöveget írta be, de egy udvarias kérést is megfogalmazott hozzá: “Kérem, fordítsák le nekem az alábbi római számot: MCMXCVIII. Köszönöm!”
Egy fiatal nő megelégelte, hogyan kezeli őt a munkahelyi főnöke. Így hát a fiatal hölgy úgy döntött, hogy az alábbi lemondó levéllel örökre elköszön a főnökétől. A feldúlt nő a levelet a Reddit nevű közösségi oldalon meg is osztotta:
Hosszabb ideje munkanélküli mérnök elhatározta, hogy “új életet” kezd, ezért orvosi klinikát nyitott, majd kifüggesztette a reklámot:
Kismama kérdések és hozzá a válaszok szakembertől:
Kedves lányom! Lassan írom a levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
A Petőfi Irodalmi Múzeum zseniális ötlettől vezérelve emojikba bújtatta Arany János alkotását.
A tulaj nem nagyon finomkodott a leírásban, amikor eladásra kínálta a Passatot.
A Törökország fővárosában, Ankarában élő Ceyda Engin nemrég hozta világra első gyermekét, a kis Cinar-t. A nővér letörölte az újszülött homlokáról a vért, és nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy mi van a kisbaba homlokán: a baba a szeretet szimbólumát hordozza a jobb szemöldöke fölött!
A kérdés még nekünk, magyaroknak is kihívást jelenthet. Te tudtad volna a helyes választ?

Oldalak

Feliratkozás RSS - Szövegek csatornájára