Szövegek

Szinte rá sem ismerünk a korábban duciként ismert Cseke Katinkára, aki végre megmutatta, hogy pontosan mennyit sikerült leadni a hasát fedő zsírrétegből.
Melissa stand uposként kezdte a karrierjét, amihez elegendő muníciója volt, ugyanis egy ír-katolikus család tagjaként egy farmon nőtt fel. Feltehetően ennek és a génjeinek is köszönhető, hogy tekintélyes méretűre hízott. Szerette a hasát, és bőven akadt is ennivaló a család otthonában.
Lapos has 2 hónap alatt? Éhezés és sport nélkül, a lusták módszerével! Ezzel a módszerrel valóban lehetséges a gyors és tartós fogyás. Mutatjuk mi kell hozzá!
Sokan kérdezték a közösségi oldalamon, hogy mi az a lusták módszere, ezért most elmesélem Nektek.
Ez alkalommal egy igazán szuper fogyókúrás módszert ismertetünk meg veled, amely segítségével könnyedén, minden komolyabb megerőltetés nélkül adhatod le a felesleges kilogrammokat.
Szerintem rengeteg nő és lány fogja megérteni a fájdalmunkat, az ehhez hasonló bánat az egész világot képes összekapcsolni.
Cseke Katinka rengeteg biztató szót és elismerést kap nap mint nap óriási fogyása miatt, amit részben megváltozott étkezési szokásainak és a rendszeres mozgásnak köszönhet.
Szinte rá sem ismerünk a korábban duciként ismert Gáspár Evelinre, aki végre megmutatta, hogy pontosan mennyit sikerült leadni a hasát fedő zsírrétegből. Szerintünk nagyon szép eredmény született, melyhez a szerkesztőség nevében szívből gratulálunk és további jó egészséget kívánunk!
Sok mindenen ment keresztül az elmúlt évben a Gáspár család: a NAV folyamatosan rájuk járt, ráadásul Evelint is bíróság elé állították.
Az anyaság szép, ám annál nehezebb feladat. Nagy felelősséggel és sok jár, de a legnagyobb örömforrás is egyben. Ez a cikk azokról a fantasztikus nőkről szól, akik a császármetszés formájában egy életen át testükön viselik ennek a boldogságnak a nyomát.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Szövegek csatornájára