Szövegek

"Kedves Feleség! A férjed szeretője voltam, és ez mentette meg a kapcsolatotokat"
Előfordult már veled valaha, hogy az egyik kedvenc számodat hallgatva felállt az összes szőr a karodon? Nem vagy egyedül: sokunkkal előfordult már ez a katarzis-élmény. Matthew Sachs kutató most azt állítja, megtalálta a különleges érzés kiváltó okát.
A kamionos leszólít egy szemrevaló örömlányt az út szélén
Az öreg székely utazik a vonaton, a kalapja mellé tűzve egy jegy. Jön a kalauz:
A 86 éves May Ashworth arra volt kíváncsi, hogy milyen évet rejt az MCMXCVIII római szám. Mint egy modern nagymama, természetesen a Google-n keresett, de nem akármilyen módon. A keresőmezőbe ugyanis nemcsak a szöveget írta be, de egy udvarias kérést is megfogalmazott hozzá: “Kérem, fordítsák le nekem az alábbi római számot: MCMXCVIII. Köszönöm!”
Egy fiatal nő megelégelte, hogyan kezeli őt a munkahelyi főnöke. Így hát a fiatal hölgy úgy döntött, hogy az alábbi lemondó levéllel örökre elköszön a főnökétől. A feldúlt nő a levelet a Reddit nevű közösségi oldalon meg is osztotta:
Hosszabb ideje munkanélküli mérnök elhatározta, hogy “új életet” kezd, ezért orvosi klinikát nyitott, majd kifüggesztette a reklámot:
Kismama kérdések és hozzá a válaszok szakembertől:
Kedves lányom! Lassan írom a levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
A Petőfi Irodalmi Múzeum zseniális ötlettől vezérelve emojikba bújtatta Arany János alkotását.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Szövegek csatornájára