Több mint egy órát vártak a vacsorára. Amit a számlára írtak? A pincérnek elkeredett a szeme tőle!

Makenzie és Steven Schultz a 6 éves házassági évfordulójukat ünnepelték Cedar Rapidsban, az amerikai Iowa államban lévő városban. De az ünnepi vacsora nem úgy alakult, ahogy ők azt várták…

Mackenzie és Steven 10 éve találkoztak először amikor ugyanabban az étteremben dolgoztak. Pontosan tudták, hogy a vendéglátásban fárasztó dolgozni, s amikor látták, hogy a pincérnek milyen sok dolga van, úgy döntöttek megdicsérik őt szorgos munkájáért.

Olvasse el a lenti szöveget, melyet Mackenzie írt és megérti, miért osztotta meg már 1,5 millió ember:

“Hát ami igaz, igaz, a kiszolgálás tényleg nagyon rossz volt ma este. 20 percet vártunk egy üveg vízre, 40 perc múlva jött az előétel és több, mint egy órát vártunk a főételre. Az emberek körülöttünk megjegyzéseket tettek arra, milyen rossz a kiszolgálás.

Hát igen, nagyon rossz volt.

Bár nyilvánvaló volt, hogy kevés a pincér. A mi pincérünkkel minden rendben volt. Mint az őrült szaladgált egyik asztaltól a másikig és soha nem reagált idegesen, ha valaki hívta őt.

Megszámoltuk, és 12 asztalra kellett kihordania az italokat. Ez egy embernek túl sok.

“Miközben ültem és néztem, hogyan kér elnézést az ideges vendégektől, azt mondtam Stevennek: “Egyszerűen sokan vannak, de ő minden tőle telhetőt megtesz….”

Nekem nem hiányzik ez a munka. Soha nem szerettem, csak a borravaló miatt csináltam.

Steven és én megbeszéltük, hogy a pincér napját egy kicsit jobbá tesszük, mert valószínű, hogy a lassú kiszolgálás miatt nem fog borravalót kapni.”

Mikor elmentünk, ezt írtuk a számlára: “Mi is voltunk ilyen helyzetben, előre fizetünk. ” – és 100 dollár (90 euro) borravalót adtak neki.

Mackenzie így fejezi be a Facebook posztot:

“Nem azért tettem ki ezt, mert dicséretet szeretnék kapni. Hanem azért, hogy emlékeztessem az embereket:  először értsük meg mi történik, mielőtt valakiről ítélkezünk.

Képzeld mindig bele magad az adott személy helyébe. Te mit gondolsz az esetről?

► HA TETSZETT LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Mi a véleményed?