Traktorral büntette a földjén parkolókat a gazda

Egy Zágráb környéki gazda megunta, hogy szántóföldjét parkolónak használják holmi gyüttmentek. Fogta hát a traktorát, és megleckéztette őket.

Bár a legenda szerint a Citroën mérnökei annak idején azt az utasítást kapták, hogy olyan autót tervezzenek, amely képes úgy végighajtani egy frissen felszántott földön, hogy nem törnek össze a csomagtérben szállított tojások – így született az imádni való Kacsa -, általában elmondhatjuk, hogy lánctalpasokon és full mechanikus terepjárókon kívül semmi, de semmi nem juthat át a porhanyós-puhára szántott anyaföldön.

Pont ez a gondolat motiválhatta a zágrábi Pavao Bedekovicot, akinek nagyon tele volt már a hócipője azzal, hogy amikor a horvát főváros Jakuševec kerületében vásárt tartanak, a földjét ellepik a parkoló autók, és ő sem mozdulni, sem dolgozni nem tud.

Fogta hát öreg traktorját, mögé akasztotta az ekét, és nekiindult a határnak. Meg sem állt, amíg körbe nem szántotta az összes, szabálytalanul parkoló autót.

A kerékbilincsnél hatásosabb vendégmarasztalást persze rossz szemmel nézték a sértettek. Ki is hívták a rendőrséget, de azok végül arra jutottak, hogy Bedekovic gazda azt csinál a saját földjén, amit akar, és hazamentek.

 

 

► HA TETSZETT LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Mi a véleményed?

loading...