Videók

Pavin Smith olyat tett, amivel kiérdemelhetné a ‘szülők álma’ titulust is magának. Csupán 21 éves, de gesztus édesanyja és édesapja felé, több, mint rendkívülinek számít az ő korában.
A gyermekek különösen sebezhető kis emberek. Reméljük, hogy felkészítjük őket a valós világra az oktatás és a fegyelmezés révén, de egy bizonyos mennyiségű szeretetet és együttérzést is át kell adnunk nekik.
A légimentők a francia Alpokban megsérült síelőhöz érkeztek, ahol a leszállóhely igencsak hiánycikk, de a rutinos pilóta megoldotta a dolgot.
Mariam Nabatanzit Uganda legtermékenyebb asszonyának nevezik.
Legújabb reklámjukban az látható, ahogy egy ember küzd az életben maradásért a hófödte hegyekben, ahol túlélési esélyei egyenlők a nullával. A szerencse egyáltalán nem áll mellé, ugyanis lámpája lemerül és nem találja sehogy sem a kiutat innen. Már olyan sokat gyalogolt a hidegben, hogy kezdi elveszíteni az erejét, amit az elkeseredettség tudata is nagyban befolyásol.
Ez lehet az új Belehalok, brutális a sikeres az új slágernek! A 2018-as év Majka éve volt, annak ellenére, hogy nagy botrányok közepette szakított társával, Curtisszel.
Rejtett kamerás felvételt készített a norvég SOS Gyermekfalu, amely Szíriából menekült gyermekek számára gyűjt meleg ruhát és takarót.
Bemutatjuk Dougot, aki szekusként dolgozott egészen a közelmúltig.
Komikus jelenet játszódott le az Üzbegisztán - Észak-Korea U16-os kupameccsen, ahol a veddég kapus minden idők egyik legviccesebb bundagólját hozta össze, mert a videót megnézve mindenki számára világos, hogy potyagólnak ez túlontúl átlátszó volt.
Az X-Faktor legújabb szezonjában Abaházi Nagy Lívia messze kiemelkedik tehetségben a többi versenyzőtől.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Videók csatornájára