Videók

Bemutatjuk Dougot, aki szekusként dolgozott egészen a közelmúltig.
Komikus jelenet játszódott le az Üzbegisztán - Észak-Korea U16-os kupameccsen, ahol a veddég kapus minden idők egyik legviccesebb bundagólját hozta össze, mert a videót megnézve mindenki számára világos, hogy potyagólnak ez túlontúl átlátszó volt.
Gyerekek nélkül mit sem ér az élet! Ők a mindennapok igazi csodatevői, akik őszinte szeretetükkel beragyogják a lelkünket. Sokszor e páratlan adottságok mellé egyéb tehetség is társul, melyre nincs az a szülő, aki ne nézne fel. Most konkrétan Angelica Hale-ről beszélünk, aki csodálatos hangjával újra bearanyozza a napunkat.
Az X-Faktor legújabb szezonjában Abaházi Nagy Lívia messze kiemelkedik tehetségben a többi versenyzőtől.
Az apák már csak ilyenek: nem járatják a szájukat sokat, de amikor mondanak valamit, az hatalmasat üt. Következzen egy lista olyan atyai idézetekkel, amit érdemes lenn kőbe vésni az utókor számára!
Egy Zágráb környéki gazda megunta, hogy szántóföldjét parkolónak használják holmi gyüttmentek. Fogta hát a traktorát, és megleckéztette őket.
A nagymama és unokája közötti kapcsolat hihetetlenül erős lehet. A nagymamák nagyon bölcsek és sok mindenre meg tudják tanítani az unokát viszont ugyanakkor ő is tanul tőle.
Egy látogató nagyon összebarátkozott az orangutánnal. Ilyet eddig még egyetlen állatkertben sem láttál!
Az egyik legszebb esemény a család életében az, amikor megtudja az édesanya, hogy terhes. A család többi tagjára nézve is izgalmas esemény ez, főleg ha már van egy vagy több gyerek a családban.
A hatéves Wyatt autista és nem engedte meg, hogy a fodrász levágja a haját. A kisfiú nemcsak autista, hanem hiper- és hipoérzékeny is. Ez azt jelenti, hogy néha egyáltalán nem érzi a fájdalmat máskor pedig kiabál a fájdalomtól.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Videók csatornájára