Videók

Mindig körültekintőnek kell lenni, ha a kisbabához engedjük kutyánkat!
Egy nő életében az apa mindig fontos szerepet játszik, már kislány korától kezdődően. Amikor pedig egy apa a lányát oltár elé kíséri, az felejthetetlen pillanat mindkettőjük számára.
Bizonyára már te is hallottad Carly Rae Jepson slágerét a Call Me Maybe-t. Energikus, vidám és olyan fülbemászó, hogy világszenzációvá vált majdnem egy éjszaka alatt. Sikerének egy részét annak a ténynek köszönheti, hogy másodpercek alatt rossz hangulatból jó hangulatot varázsolhat.
Ez az aprócska kislány mindössze öt éves. Olyan csöppség, hogy alig látszik a színpadon. Mégis, mikor kinyitja a száját és elkezd énekelni, mintha egy kész, felnőtt nő képzett és csodálatos hangját hallanánk.
A túlzottan rajongó anyáktól a büszke apákig, az ittas nagynéniktől a beszámíthatatlan nagybácsikig – az esküvők gyakran egyesítik a családokat, amelyek egyébként küzdenek, hogy láthassák egymást. Természetesen a vőlegény vagy a menyasszony belső családjának egyes tagjai gyakran felelősek az eseményért.
Hajléktalannak lenni és állandó lakhely nélkül élni nagyon nehéz lehet. A spanyol Jose Antonia pontosan ilyen életet élt, hosszú éveken keresztül.
Ez a lány egy nyilvános helyen felállított zongorán játszott, amikor hirtelen egy idegen ült mellé, és megpróbálta átvenni a kezdeményezést.
Aki látta már egyik tévés közvetítését ennek a tehetségkutató versenyek, tudja, hogy Simon Cowell, ez egyik zsűritag igen szigorú és őt nem könnyű lenyűgözni. De ennek a duónak sikerült, és előadásukkal eljutottak odáig, hogy a zsűritagok megnyomták az “arany gombot.”
A pasiktól való tartózkodás és a zabkása a hosszú élet titka – állítja Skócia legidősebb embere. A 109 éves Jessie Gallan idén ünnepelte születésének 109. évfordulóját.
Amikor egy ember úgy dönt, hogy egy állat gazdája lesz akkor egy nagyon bensőséges kapcsolat alakul ki közöttük. Amúgy is a háziállatok legyen az kutya, macska, ló, papagáj, teknős vagy nyúl nagyon nyugtató hatással tudnak lenni az emberek lelkére és igerendszerére.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Videók csatornájára